Proiecte

 •  

  Reabilitare Clădire Istorică Strada Horia nr. 5 Codlea

  Reabilitare Clădire Istorică Strada Horia nr. 5 Codlea, este un proiect ambițios al firmei O&M EDIL, în beneficiul Școlii Gimnaziale nr. 3. Reabilitarea clădirii de[...]
 •  

  Turnătoria Silnef 2018

 •  

  Renovare fațada clădire istorică

 •  

  Renovare clădire istorică 2015/2016

1 2 4

>

Explorează o parte din portofoliul nostru de proiecte. Descoperă cum transformăm ideile în realitate prin soluții inovatoare și sustenabile. În acestă categorie, vei găsi o varietate de realizări impresionante, de la construcții rezidențiale până la cele industriale și comerciale. Fiecare proiect reflectă angajamentul nostru față de calitate și excelență, evidențiind expertiza și dedicația echipei noastre.

Află detalii despre fiecare etapă a dezvoltării unui proiect, de la planificare și proiectare, până la execuție și finalizare. În această secțiune, prezentăm multe imagini și fotografii, care ilustrează provocările întâmpinate și soluțiile inovatoare adoptate pentru a le depăși. Vezi cum utilizăm materiale durabile și tehnologii de ultimă generație pentru a crea structuri eficiente din punct de vedere energetic și ecologice.

Inspiră-te din exemplele noastre pentru viitoarele tale proiecte de construcție. Fie că plănuiești o locuință modernă, un spațiu comercial funcțional sau o unitate industrială complexă, vei găsi idei și informații valoroase în articolele noastre. Descoperă cum putem contribui la realizarea viziunii tale prin servicii personalizate și soluții adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

Accesează categoria proiecte pentru a vedea cum am transformat viziunile în realitate și pentru a găsi inspirația necesară pentru propriile tale proiecte de construcție.

O & M EDIL SRL

Reg. com.: J08/2413/2006

CIF: RO19104975

Adresa: Str. Depozitelor, Nr. 11, Biroul 1 Codlea

Judet: Brasov

1 2 4