Cauti statie de betoane Brasov ? În cadrul serviciilor noastre variate, O&M EDIL se remarcă prin oferta completă în domeniul betonului, acoperind producția și vânzarea de beton, și transportul acestuia. Cu un accent deosebit pe calitate, eficiență și profesionalism, suntem aici pentru a fi partenerul tău de încredere în toate proiectele tale de construcții.

Producție, vânzare, transport si pompare Beton in Brasov

O&M EDIL oferă o gamă variată de tipuri de beton, potrivite pentru diferite aplicații în construcții. Printre acestea se numără:

Beton cu o rezistență minimă specificată la compresiune de 8 N/mm² și o rezistență specificată la tracțiune de 10 N/mm².

Acest tip de beton este potrivit pentru lucrări ușoare de construcții civile, cum ar fi trotuare, platforme pentru grădini, sau fundații de mici dimensiuni.

Beton cu o rezistență minimă specificată la compresiune de 12 N/mm² și o rezistență specificată la tracțiune de 15 N/mm².

Se poate utiliza pentru fundații superficiale, plăci de pavaj pe drumuri secundare sau trotuare cu trafic redus, sau pentru turnarea de pardoseli în locuințe.

Beton cu o rezistență minimă specificată la compresiune de 16 N/mm² și o rezistență specificată la tracțiune de 20 N/mm².

Este potrivit pentru elemente structurale de dimensiuni medii, cum ar fi grinzi, stâlpi, sau plăci de pardoseală în construcții rezidențiale.

Beton cu o rezistență minimă specificată la compresiune de 20 N/mm² și o rezistență specificată la tracțiune de 25 N/mm².

Acest tip de beton poate fi folosit pentru fundații profunde, grinzi și stâlpi în clădiri de birouri sau comerciale, sau pentru pavaje cu trafic mediu.

Beton cu o rezistență minimă specificată la compresiune de 25 N/mm² și o rezistență specificată la tracțiune de 30 N/mm².

Este potrivit pentru structuri mai solicitate, cum ar fi poduri pietonale, parcaje cu trafic intens sau construcții industriale ușoare.

Beton cu o rezistență minimă specificată la compresiune de 30 N/mm² și o rezistență specificată la tracțiune de 37 N/mm².

Acest tip de beton este utilizat pentru lucrări de construcții industriale sau civile mari și solicitante, cum ar fi construcția de poduri rutiere, construcții rezidențiale de înălțime mare sau structuri de rezistență înaltă.

Servicii de transport si pompare beton Brasov

O&M EDIL oferă și servicii de transport pentru betonul produs, asigurând o distribuție eficientă și promptă a acestuia către clienți. Echipa noastră specializată în transport gestionează fiecare aspect al procesului de livrare, garantând că betonul ajunge la destinație în condiții optime și la timp. Cu o flotă modernă și bine echipată, suntem pregătiți să răspundem cerințelor de transport ale clienților noștri, contribuind la succesul fiecărui proiect de construcție.

O&M EDIL se angajează să ofere produse de calitate și servicii excelente clienților săi. Suntem aici să fim „Partenerul tău în construcții”, oferind soluții complete și eficiente pentru proiectele tale. Cu un accent deosebit pe calitate, eficiență și profesionalism, suntem aici pentru a fi partenerul tău de încredere.