Construcții Civile

În categoria Construcții Civile de pe site-ul nostru, vei descoperi portofoliul O&M EDIL, care cuprinde o gamă variată de proiecte realizate cu profesionalism și atenție la detalii. Ne dedicăm creării și renovării structurilor civile care contribuie la dezvoltarea comunităților și la îmbunătățirea calității vieții. Specializați în construcția de blocuri, oferim...

 •  

  Reabilitare Clădire Istorică Strada Horia nr. 5 Codlea, este un proiect ambițios al firmei O&M EDIL, în beneficiul Școlii Gimnaziale nr. 3. Reabilitarea clădirii de[...]

  Reabilitare Clădire Istorică Strada Horia nr. 5 Codlea

 •  

  Renovare fațada clădire istorică

 •  

  Renovare clădire istorică 2015/2016

 •  

  2 blocuri – 80 apartamente și 48 garsoniere

În categoria Construcții Civile de pe site-ul nostru, vei descoperi portofoliul O&M EDIL, care cuprinde o gamă variată de proiecte realizate cu profesionalism și atenție la detalii. Ne dedicăm creării și renovării structurilor civile care contribuie la dezvoltarea comunităților și la îmbunătățirea calității vieții.

Specializați în construcția de blocuri, oferim soluții complete de la proiectare până la finalizare. Fiecare proiect este realizat cu materiale de cea mai bună calitate și tehnologii avansate, asigurând durabilitate și eficiență energetică. Blocurile construite de noi sunt moderne, funcționale și adaptate nevoilor locatarilor.

O&M EDIL este, de asemenea, lider în construcția de ansambluri rezidențiale, creând comunități vibrante și bine planificate. Fiecare ansamblu rezidențial este gândit pentru a oferi confort și siguranță, având în vedere atât aspectele estetice, cât și cele funcționale. Colaborăm strâns cu arhitecți și designeri pentru a aduce la viață viziuni inovatoare.

În portofoliul nostru, vei găsi și proiecte de renovare a clădirilor istorice, unde abordăm cu grijă și respect fiecare detaliu, păstrând integritatea arhitecturală și culturală a clădirilor. Restaurăm și revitalizăm aceste structuri cu tehnologii moderne, fără a compromite valorile istorice și estetice.

Pe lângă acestea, realizăm săli de sport dotate la cele mai înalte standarde, oferind spații ideale pentru activități sportive și recreative. Ne asigurăm că fiecare sală de sport este construită cu respectarea normelor de siguranță și confort, fiind locul perfect pentru antrenamente și competiții.

Explorează categoria Construcții Civile pentru a vedea portofoliul nostru complet și pentru a descoperi cum O&M EDIL poate transforma ideile tale în realitate. Indiferent de complexitatea proiectului tău, suntem partenerul de încredere pentru orice tip de construcție civilă. Contactează-ne pentru a discuta despre cerințele tale specifice și pentru a primi o ofertă personalizată.

O & M EDIL SRL

Reg. com.: J08/2413/2006

CIF: RO19104975

Adresa: Str. Depozitelor, Nr. 11, Biroul 1 Codlea

Judet: Brasov

1 2 3