Partenerul tău în construcții de la A la Z

Bine ați venit la O&M EDIL, firma dvs. de încredere pentru proiecte de construcții în Brașov, unde calitatea și inovația se întâlnesc pentru a crea structuri durabile și impresionante.

Încă de la fondarea noastră în 2006, ne-am dedicat excelenței în fiecare proiect, construind o reputație solidă în domeniul construcțiilor civile și industriale.

Servicii

Suntem partenerul tău de încredere pentru toate nevoile tale de construcții, oferind o gamă completă de servicii care acoperă fiecare etapă a proiectului, de la concepție la finalizare. Indiferent dacă este vorba despre construcții civile, industriale sau specializate, suntem aici pentru a transforma viziunea ta în realitate.

Stație de betoane

În cadrul serviciilor noastre variate, O&M EDIL se remarcă prin oferta completă în domeniul betonului, acoperind producția și vânzarea de beton, și transportul acestuia. Cu un accent deosebit pe calitate, eficiență și profesionalism, suntem aici pentru a fi partenerul tău de încredere în toate proiectele tale de construcții.

Agregate / Balastiera Brasov

O&M EDIL este partenerul tău de încredere pentru agregate utilizate în diverse domenii de construcții. Nu doar că comercializăm agregate de înaltă calitate, ci și oferim servicii de transport, asigurând un flux eficient și fiabil de materiale pentru proiectele tale de construcții.

Construcții industriale

O&M EDIL este un partener de încredere în domeniul construcțiilor industriale, oferind servicii variate și de înaltă calitate pentru diferite tipuri de proiecte. Ne concentrăm pe patru categorii principale de construcții industriale: hale, structuri metalice, structuri din lemn și săli de sport. Fiecare dintre aceste tipuri de proiecte reprezintă o oportunitate pentru noi de a demonstra competența și abilitățile noastre în domeniu.

Construcții civile

O&M EDIL este o firmă specializată în construcții civile, oferind servicii de înaltă calitate pentru diverse proiecte. Ne axăm pe trei tipuri principale de construcții civile: construcția de blocuri, construcția de ansambluri rezidențiale și renovarea de clădiri istorice. Fiecare dintre aceste tipuri de proiecte reprezintă o oportunitate pentru noi de a demonstra expertiza noastră în domeniu și angajamentul nostru pentru excelență.